Змејовите на Камелот

Змејовите на Камелот

Dragons of Camelot

Жaнp:Авантура, Фантазија
Tpaeње:80 мин.
Режисер:Mark L. Lester
Улоги:Alexandra Evans, Mark Griffin, James Nitti
« »
Кратка содржина

Кралот Артур е мртов, а неговата сестра Морган Ле Феј го почнува своето владеење. Таа ќе им нареди на змејовите да ги најдат преостанатите витези на Округлата маса...