Приказната за Одри Хепберн

Приказната за Одри Хепберн

The Audrey Hepburn Story

Жaнp:Драма, Биографски
Tpaeње:128 мин.
Режисер:Steven Robman
Улоги:Jennifer Love Hewitt, Frances Fisher, Keir Dullea
« »
Кратка содржина

Биографски филм за една од најголемите легенди на Холивуд – Одри Хепберн. Приказната почнува со нејзиното детство, ја опишува нејзината кариера на балерина и животот во окупирана Холандија. Одри ќе дојде во Америка, каде ќе ја почне актерската кариера...