Арбитража

Арбитража

Arbitrage

Жaнp:Трилер
Tpaeње:103 мин.
Режисер:Nicholas Jarecki
Улоги:Richard Gere, Susan Sarandon, Brit Marling
« »
Кратка содржина

Роберт Милер (Ричард Гир) е сопственик на осигурително друштво и очајно сака да ја комплетира продажбата на компанијата, пред да се дознае за неговите матни зделки. Дури ни неговите сопруга и ќерка не знаат колку длабоко заглавив нивниот сопруг и татко…