Корумпира

Корумпира

Corrupt

Жaнp:Трилер
Tpaeње:88 мин.
Режисер:Curtis Crawford
Улоги:Nicole de Boer, Scott Gibson, Peter Michael Dillon
« »
Кратка содржина

Кога поранешна форензичка сметководителка од јавното обвинителство ќе биде повикана да помогне во решавањето на тежок случај, таа ќе ја открие смртоносната мрежа од измами...