За нас


 

Филмските канали М1 Филм се продукциски и содржински висококвалитетни и во целост локализирани на македонски јазик и на гледачите им нудат 24 часовен филмски програм дневно. Соработуваме со повеќе филмски студија и дистрибутери чиј богат филмски каталог содржи квалитетни филмови за широката публика, премиум наслови и филмови од поновата продукција, одбрани филмови од европската и азиската кинематографија, анимирани и играни филмови за деца како и наградувани документарци.

« Назад