Џек Хантер и небеската ѕвезда

Џек Хантер и небеската ѕвезда

Jack Hunter Star Of Heaven

Жaнp:Авантура
Tpaeње:94 мин.
Режисер:Terry Cunningham
Улоги:Ivan Sergei, Joanne Kelly, Thure Riefenstein
« »
Кратка содржина

Џек Хантер повторно е на трагата на уште еден важен предмет. Овој пат, Џек се наоѓа на глисер со тројца агенти од Националната агенција за безбедност и тие тивко влегуваат во романските територијални води преку Црното Море. Агенцијата добива вест за средбата меѓу Алберт Литман и неговиот шеф, шефот на руската мафија, Микаел Петровски. Агентката Лиз Џонсон сака да го уапси Литман, заедно со ирисот на Небесната ѕвезда и да ја прекине неговата потрага по Окото на небесната Ѕвезда...