Исчезната

Исчезната

Gone

Жaнp:Драма, Трилер
Tpaeње:91 мин.
Режисер:Heitor Dhalia
Улоги:Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Wes Bentley
« »
Кратка содржина

Џил ќе се врати дома од работа и ќе открие дека нејзината сестра Моли е киднапирана. Пред една година, и Џил била грабната, но успеала да побегне, а сега е убедена дека се работи за истиот човек. Убиецот не остава никаква трага, полицијата нема докази и не може да ѝ помогне. Џил сама ќе тргне во потера по киднаперот...