Измамник

Измамник

Knucklehead

Жaнp:Акција, Комедија
Tpaeње:95 мин.
Режисер:Michael W. Watkins
Улоги:Mark Feuerstein, Melora Hardin, Paul Wight
« »
Кратка содржина

Измамникот Еди Саливен ќе падне во големи долгови, па ќе реши да смисли план да заработи пари. Ќе го запознае Волтер, кој собира пари за сиропиталиште и ќе го наговори да му се придружи. Но, нештата ќе излезат од контрола, па Волтер ќе има само 10 дена да заработи пари и да го спаси сиропиталиштето...