Измама

Измама

Gospel of Deceit

Жaнp:Трилер
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Timothy Bond
Улоги: Alexandra Paul, J.C. MacKenzie, Corey Sevier
« »
Кратка содржина

Свештеникот Тед и неговата сопруга Емили се, навидум, совршен пар. Иако Емили го обожава својот сопруг, таа забележува дека веќе тој не ѝ обрнува внимание. Откако Тед ќе го вработи младиот Лук, нештата ќе се искомплицираат...