7 работи што треба да ги сторам пред да наполнам 30

7 работи што треба да ги сторам пред да наполнам 30

7 Things to Do Before I'm 30

Жaнp:Комедија
Tpaeње:86 мин.
Режисер:Paul A. Kaufman
Улоги:Amber Benson, Christopher Jacot, John Reardon
« »
Кратка содржина

Лори е девојка, којашто наскоро ќе наполни 30 години, разочарана дека во животот не постигнала сѐ што си замислувала. Еден ден го наоѓа списокот на животните цели, напишан одамна, па ќе реши сите да ги исполни...