Црвени светла

Црвени светла

Red Lights

Жaнp:Трилер
Tpaeње:109 мин.
Режисер:Rodrigo Cortés
Улоги:Sigourney Weaver, Robert De Niro, Cillian Murphy
« »
Кратка содржина

Двајца истражители на паранормални измами, ветеранката д-р Маргарет Матесон и нејзиниот млад асистент Том Бакли, проучуваат најразлични метафизички феномени со цел да го докажат нивното лажно потекло. Сајмон Силвер, легендарниот слеп медиум, се појавува по 30 години мистериозна отсустност и претставува најголем предизвик за науката и проефесионалните скептици. Том ќе стане опседнат со Силвер, чиј што магнетизам ќе станува сѐ посилен. Како што Том му се приближува на Силвер, напнатоста ќе расте и неговиот поглед на свет ќе стане загрозен...