Блиц

Блиц

Blitz

Жaнp:Трилер
Tpaeње:93 мин.
Режисер:Elliott Lester
Улоги:Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen
« »
Кратка содржина

Детективот Том Брант добива задача да го спречи серискиот убиец, којшто убива само полицајци. Блиц е убиец што немилосрдно убива цајкани, а што е најлошо, остава малку докази и не може да му се влезе во трага. Убиецот постојано ќе ги избегнува стапиците на Том, поради што детективот ќе почне да се преисптува самиот себеси.