Градски фраер

Градски фраер

City Slacker

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:84 мин.
Режисер:James Larkin
Улоги:Fiona Gillies, Tom Conti, Geoffrey Streatfeild
« »
Кратка содржина

Аманда живее со Чарлс. Таа е успешна менаџерка на висока позиција, а тој банкар. Аманда сфаќа дека е крајно време да има дете, па го тера Чарлс да спие со неа сред прославата на нејзиниот роденден. Тој ќе одбие, поради што Аманда ќе го истера од дома. За да се одмазди, Чарлс ќе го прати Ден да ја заведе Аманда, па да ја откачи, но Аманда во него гледа идеална жртва: згоден, млад и паметен,со него би можела да има дете...