Ддневникот на еден пијаница

Ддневникот на еден пијаница

The Rum Diary

Жaнp:Комедија, Драма
Tpaeње:115 мин.
Режисер:Bruce Robinson
Улоги:Johnny Depp, Aaron Eckhart, Michael Rispoli
« »
Кратка содржина

Американскиот новинар Пол Кемп ќе допатува во Порто Рико во потрага по добри статии, меѓутоа ќе мора добро да се потруди да најде рамнотежа меѓу локалната култура и другите доселеници кои живеат таму.