Сам во темнината 2

Сам во темнината 2

Alone in the Dark 2

Жaнp:Акција, Хорор
Tpaeње:88 мин.
Режисер: Michael Roesch, Peter Scheerer
Улоги:Rick Yune, Rachel Specter, Lance Henriksen, Danny Trejo
« »
Кратка содржина

Абнер Лунберг (Л.Хенриксен), поранешен ловец на вештерки, е присилен да се врати и да се бори против својот стар непријател, опасната вековна вештерка. Овој пат, Лундберг ги здружува силите со Едвард Камби (Р. Јун), кој се обидува да ѝ влезе во трага на опасната вештерка Елизабет Декстер ( А. Ленг)...