Тасманиски ѓаволи

Тасманиски ѓаволи

Tasmanian Devils

Жaнp:Хорор
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Zach Lipovsky
Улоги:Danica McKellar, Kenneth Mitchell, Mike Dopud
« »
Кратка содржина

Синопсис: Посетителите на еден одалечен тасманиски наионален парк ќе станат плен на смртоносни суштества, кои го бранат својот дом.