Удри и бегај

Удри и бегај

Hit & Run

Жaнp:Акција, Комедија
Tpaeње:96 мин.
Режисер:David Palmer, Dax Shepard
Улоги:Dax Shepard, Kristen Bell, Bradley Cooper
« »
Кратка содржина

Младиот пар Ени и Чарли ќе ризикуваат сѐ кога ќе решат да го напуштат родното гратче. Почнуваат авантура за да дојдат до својата животна шанса. Но, нивното патување ќе се искомплицира со низа опасни, но и комични ситуации кога ќе почне да ги прогонува бившата банда на Чарли…