Момчето што го запозна онлајн

Момчето што го запозна онлајн

The Boy She Met Online

Жaнp:Трилер
Tpaeње:89 мин.
Режисер:Curtis Crawford
Улоги:Alexandra Paul, Tracy Spiridakos, Jon Cor
« »
Кратка содржина

Кога тинејџерката Ками ќе се вљуби во Џејк, кого го запознала преку Интернет, нејзината самохрана мајка сфаќа колку тешко се справува со вљубувањето. Иако Ками верува дека Џејк е 23-годишен студент, сè што тој ѝ кажал за себе е лага…