Заклучен

Заклучен

Locked Down

Жaнp:Акција
Tpaeње:99 мин.
Режисер:Daniel Zirilli
Улоги:Tony Schiena, Rashad Evans, Vinnie Jones
« »
Кратка содржина

Дени е угледен полицаец, но ќе заврши во затвор по една наместена истрага. Додека е во затвор, Дени ќе го присилат да се приклучи на борбите на затворениците во подземниот кафез. Со помош на цимерот Ирвинг, бивш шампион во боречки спортови, Дени ќе смисли план да го обели образот и да ја докаже невиноста... ако успее да излезе жив од кафезот.