Скала на агресијата

Скала на агресијата

The Aggression Scale

Жaнp:Акција, Трилер
Tpaeње:85 мин.
Режисер:Steven C. Miller
Улоги:Ryan Hartwig, Fabianne Therese, Ray Wise
« »
Кратка содржина

На големиот мафијашки шеф Белаванс ќе му украдат половина милион долари. Тој ќе испрати екипа убијци за да ја пренесат пораката до крадците за кои се сомневаат дека го извршиле грабежот. Во текот на акцијата, убијците ќе го запознаат опасниот и агресивен Овен и неговите смртоносни стапици.