Муволовка

Муволовка

Flypaper

Жaнp:Комедија, Криминалистички
Tpaeње:83 мин.
Режисер:Tim Blake Nelson, Rob Minkoff
Улоги:Patrick Dempsey, Ashley Judd
« »
Кратка содржина

Трип Кенеди (Патрик Демси), по малку нестабилен, оди во банка да изврши уплата пред самото затворање. Одеднаш, во банката ќе влезат две различни банди за да ја ограбат. Едната банда сака да го испразни сефот, а другата е поскромна – само автоматот за пари. Почнува престрелка, а Трип ќе скокне за да ја заштити Кејтлин. Во текот на ноќта ќе останат како заложници, а Трип ќе се труди да не се вљуби и да сфати што, воопшто, се случува...