Камил

Камил

Camille

Жaнp:Комедија, Драма
Tpaeње:87 мин.
Режисер:Gregory Mackenzie
Улоги:Sienna Miller, James Franco, David Carradine
« »
Кратка содржина

Откако насила ќе се земат, Сајлас и Камила ќе тргнат на свадбено патување на Нијагарините водопади. Ако им пропадне бракот, младоженецот ќе се врати во затвор. Нештата ќе се искомплицираат кога ќе доживеат сообраќајна несреќа...