Време за злосторство

Време за злосторство

Out of Season

Жaнp:Криминалистички
Tpaeње:105 мин.
Режисер:Jevon O'Neill
Улоги:Dennis Hopper, Gina Gershon, Jordan Frieda
« »
Кратка содржина

Младиот скитник Симеон е принуден да ја мине зимата во еден мал приморски град, но несвесно ќе стане катализатор за измами, предавство и убиства... Интересната и напната крими драма Странец ќе ги видиме одличните улоги на Денис Хопер и Џина Гершон.