Сосема сама
Трилер

Сосема сама Трилер

All Alone

RedateljJon Cellini
UlogeUloge: Mandy Levin, Suzy Cote, Brice Williams
Godina2011. godina
Trajanje90 min.
Na programu:Четврток, 24.11.2022 u 11:40
Кратка содржина Пренатрупаниот Лос Анџелес исполнет со бетон ја доведува Меги до страв и изолација. Нејзиниот крик за промена е игнориран од нејзиниот сопруг Бен. Кога ќе им се обрати на нивните дисфункционални, но богати пријатели, Алекс и Кајл, тие ѝ предлагаат кампување за да се извлечат од метежот и вревата на градот во осаменоста на планините. Длабоко во планините се среќаваат со радикалната екологистка, Бирч. Бирч и Меги имаат непобитна хемија што ја охрабрува Меги да ја пронајде својата внатрешна сила. Новите информации ја испраќаат четворката на патување на кое се разоткриваат тајните. Обвинувањата водат кон насилство, а сето тоа поттикнува очај...