Четири дена

Четири дена

Four Days

Жaнp:Драма
Tpaeње:92 мин.
Режисер:Curtis Wehrfritz
Улоги:Kevin Zegers, Lolita Davidovich, William Forsythe
« »
Кратка содржина

Таткото на Симон бил крадец, убиен во текот на еден грабеж. Тој ќе му остави на синот само
една торба полна со украдени пари. Партнерот на татко му ќе почне да го прогонува момчето
со желба за одмазда и пари. Тој ќе ја запознае Кристал, убава, но осамена жена, и 10 години
постара од него. Двајцата ќе мораат да се соочат со опасност, вклучувајќи го и нејзиниот маж,
кој им е зад петици. Во судирот на алчноста, авантурата и желбите, Кристал и мажот ѝ ќе се
обидат да ја најдат повторно својата љубов и да побегнат од минатото....