Доаѓа изненадувањето!

Доаѓа изненадувањето!

Baby on Board

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:95 мин.
Режисер:Brian Herzlinger
Улоги:Heather Graham, Jerry O'Connell, John Corbett
« »
Кратка содржина

Анџела и Кертис се млад брачен пар, посветен на кариерата. Тие сѐ уште не размислуваат за семејство. Кога ќе дознае Анџела дека е трудна, таа не ќе знае дали да го прослави доаѓањето на бебето или да тагува заради изгубената кариера. Во следните 9 месеци, Анџела и Кертис ќе се борат со сомнежите и љубомората и ќе добиваат брачни совети од нивните пријатели, кои и немаат многу среќен брак...