Пакет

Пакет

The Package

Жaнp:Акција
Tpaeње:95 мин.
Режисер:Jesse V. Johnson
Улоги:Steve Austin, Dolph Lundgren, Eric Keenleyside
« »
Кратка содржина

Дејството на акциониот трилер со Стив Остин и Долф Лундгрен во главните улоги се одвива околу еден курир, кој на локалниот мафијашки бос мора да му достави таинствен пакет, но проблемот е што пакетот сакаат да го добијат сите гангстери што ќе предизвика голема збрка и многу мртви тел.