Опседнати 2 – Духовите на Џорџија

Опседнати 2 – Духовите на Џорџија

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia

Жaнp:Хорор
Tpaeње:97 мин.
Режисер:Tom Elkins
Улоги:Abigail Spencer, Chad Michael Murray, Katee Sackhoff
« »
Кратка содржина

Надврзувајќи се на теророт од хитот Опседнати, оваа застрашувачка приказна го следи младото семејство при неговиот пат во пеколот на американскиот југ. Кога семејството ќе се всели во старата куќа во Џорџија, ќе сфатат дека не се единствените станари. Во посета ќе дојде и нивна роднина, па сите заедно ќе се соочат со страшната тајна што излегува од земјата и претставува закана за сите...