Не го убивај!

Не го убивај!

Don't Kill It

Жaнp:Акција, Комедија, Фантазија
Tpaeње:83 мин.
Режисер:Mike Mendez
Улоги:Dolph Lundgren, Kristina Klebe, Tony Bentley
« »
Кратка содржина

Древното зло е ослободено во мал град на Алјаска, оставајќи зад себе трага на смрт и уништување, преместувајќи се од еден жител во друг. Единствената надеж за преживување лежи во рацете на Џебедаја Вудли, искусен ловец на демони кој претходно се соочил со овој ужас. Заедно со агентката на ФБИ, Евелин Пирс, која не сака да ги здружи силите со него, тој мора да смисли како да го уништи демонот, за и самиот да не стане негова жртва...