Местенка

Местенка

Set up

Жaнp:Акција, Криминалистички
Tpaeње:85 мин.
Режисер:Mike Gunther
Улоги:50 Cent, Bruce Willis, Ryan Phillippe
« »
Кратка содржина

Долгогодишните пријатели Сони (50 Цент), Винсент (Р. Филип) и Дејв (Б. Гранстаф) пораснале заедно на улиците во Детроит. По успешен, но крвав грабеж на дијаманти, Винсент се свртува против своите пријатели и ги застрелува. Сони преживува и е подготвен за одмазда ...