Во фиока од 44 инчи
Криминалистички

Во фиока од 44 инчи Криминалистички

44 Inch Chest

RedateljMalcolm Venville
UlogeUloge: Ray Winston, Ian McShane, John Hurt
Godina2009. godina
Trajanje95 min.
Na programu:Сабота, 26.11.2022 u 14:05
Кратка содржина Колин е во агонија, скршен поради неверството на неговата сопруга. Сепак, тој има пријатели кои се подготвени да бидат повеќе од случајни минувачи - тие го киднапираат францускиот љубовник на сопругата на Колин и го држат во заробеништво за Колин да ја врати својата машкост преку одмазда. Судењето на љубовникот се одвива додека неговиот живот виси на конец бидејќи Колин се бори со одмаздта, каењето, тагата и самосожалувањето, а неговите пријатели само сакаат сето тоа да се заврши за да можат да излезат на пиво…