Изгубениот син

Изгубениот син

Long Lost Son

Жaнp:Криминалистичка драма
Tpaeње:88 мин.
Режисер:Brian Trenchard-Smith
Улоги:Gabrielle Anwar, Craig Sheffer, Chace Crawford
« »
Кратка содржина

14 години откако нејзиниот сопруг и четиригодишниот син се удавија во страшна бура на море, сè уште потресена, мајката на видеото од одмор на пријател открива дека нејзиниот поранешен сопруг и сега 18-годишен син се живи... Обидувајќи се да се прибере, мајката оди да ги најде пред повторно да исчезнат.