Сам во темнината

Сам во темнината

Alone in the Dark

Жaнp:Акција, Хорор
Tpaeње:96 мин.
Режисер:Uwe Boll
Улоги:Christian Slater, Tara Reid, Stephen Dorff, Frank C. Turner
« »
Кратка содржина

Едвард Кемби (Кристијан Слејтер) е детектив што се занимава со истражување на паранормални, необјаснети и надприродни случаи. Едвард ќе ја истражува смртта на својот пријател. Трагата ќе го одведе до островот Сенка, каде ќе се соочи со демони од минатото, кои сакаат да се вратат во живот и да го освојат светот. Ним на пат ќе им застанат Едвард, неговата поранешна девојка Елин и владиниот агент Ричард...