21 и повеќе

21 и повеќе

21 & Over

Жaнp:Комедија
Tpaeње:93 мин.
Режисер:Jon Lucas, Scott Moore
Улоги:Miles Teller, Skylar Astin, Justin Chon
« »
Кратка содржина

Кејси и Милер се пријатели уште од средно училиште и сакаат да го изведат својот пријател Џеф Чанг, кој штотуку наполни 21 година, и да му покажат како изгледа добра забава кога ќе станеш полнолетен. Иако Чанг ги одбива бидејќи чека интервју поради запишување на Медицински факултет, Милер не се откажува. Џеф попушта, но инсистира на само една пијачка. На шанк тој случајно го удира Ренди со стреличка за пикадо, што го излудува и тој станува агресивен. Тројцата пријатели се во бегство, иако Кејси не е среќен поради тоа бидејќи штотуку ја запозна згодната Никол. Џеф набрзо се возбудува затоа што конечно може да оди по барови и да пие колку што сака, па почнува да претерува и да станува непресметлив...