Со полна сила

Со полна сила

Adrenalin: Fear the Rush

Жaнp:Акција, Научна фантастика
Tpaeње:77 мин.
Режисер:Albert Pyun
Улоги:Christopher Lambert, Natasha Henstridge, Norbert Weisser
« »
Кратка содржина

Руската Влада падна. Во тие хаос, бунтови и борба за моќ, страшно оружје ќе биде достапно.
Смртоносен вирус од периодот на Студената војна се шири низ источна Европа, убивајќи голем
број луѓе. Во 2017 година, во карантинскиот камп во Бостон ќе се зарази опасен убиец. Во
период од два часа ќе стане многу заразен, а само тим полицајци може да го најде и да го
запре...