Загубено богатство

Загубено богатство

Lost Treasure

Жaнp:Акција
Tpaeње:85 мин.
Режисер:Jim Wynorski
Улоги:Stephen Baldwin, Nicollette Sheridan, Coby Ryan McLaughlin
« »
Кратка содржина

По грабежот на познатиот музеј Метрополитен во Њујорк, градот е целосно блокиран. Детективот Карл Мекбрајд ќе најде карта во дел од украденото платно. Во потрага по одговори, Карл ќе дојде кај неговиот брат Брајан, еден од најголемите експерти за картографија.Но токму заради таа карта еден криминалец ќе го киднапира Карл и ќе го одведе на Панамскиот канал, а Брајан ќе тргне во неговата најголема авантура...