Втора шанса

Втора шанса

Second Chances

Жaнp:Трилер
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Jean-Claude Lord
Улоги:Melissa George, Ryan Scott Greene, Ellen Dubin
« »
Кратка содржина

Новинарката Кејт Фишер имала интервју со човек, за кој ќе се дознае дека е сериски убиец, поради што на себе го навлекла гневот на јавноста, особено поради фактот што по нејзиното интервју е убиена Лора Роуз. Ако Кејт го предала интервјуто на својот шеф, Роуз ќе била жива. По загубата на работата и сопругот, почнува да работи како професорка по етика. Меѓутоа, некои од нејзините студенти не го заборавил нејзиното минато, па таа ќе се најде во опасност...