Опседнати

Опседнати

The Haunting in Connecticut

Жaнp:Хорор
Tpaeње:92 мин.
Режисер:Peter Cornwell
Улоги:Virginia Madsen, Martin Donovan, Elias Koteas
« »
Кратка содржина

Веднаш по преселбата во Конектикат, семејството Кембел ќе сфати дека нивната прекрасна викторијанска куќа има вознемирувачко минато. Освен што некогаш служела како мртовечница во која се случувале чудни нешта, Џона, видовитиот син на сопственикот, бил демонски гласник, кој им помагал на умрените души да преминат на другата страна. Невиден ужас ќе настане кога Џона ќе се врати за да ослободи нов вид на зло врз семејството...