11:11:11

11:11:11

11-11-11

Жaнp:Хорор, Трилер
Tpaeње:103 мин.
Режисер: Darren Lynn Bousman
Улоги:Timothy Gibbs, Michael Landes, Wendy Glenn
« »
Кратка содржина

Џозеф Крон, успешен американски писател и атеист, ќе посетува групна терапија за да се справи со смртта на сопругата и синот.Тој ќе се спријатели со Седи, којашто ќе му помага по сообраќајната несреќа. Наскоро ќе се јави неговиот побожен брат Семјуел и ќе го извести дека татко им е на смртна постела. Џозеф ќе отпатува за Барселона за да го види татко му. Таму ќе има визии на демони и ќе насети дека нешто лошо ќе им се случи на 11.11.2011 година.