Непријателско опкружување

Непријателско опкружување

Enemies Closer

Жaнp:Акција, Трилер
Tpaeње:85 мин.
Режисер:Peter Hyams
Улоги:Jean-Claude Van Damme, Tom Everrett Scott, Orlando Jones
« »
Кратка содржина

Ксандер (Жан-Клод Ван Дам), водач на локалниот картел, го принудува Хенри, ренџер и поранешен поморски офицер (Том Еверет Скот) да му помогне да пронајде голема количина на дрога што исчезнала на границата меѓу САД и Канада. Во шумата, Хенри се среќава со Клеј (Орландо Џонс), кој сака да му се одмазди. Но, тие мора да се обединат ако сакаат да избегаат од шумата и да го совладаат картелот...