Џокер

Џокер

Wild Card

Жaнp:Акција
Tpaeње:88 мин.
Режисер:Simon West
Улоги:Jason Statham, Michael Angarano, Dominik García-Lorido
« »
Кратка содржина

Ник Вајлд, телохранител и зависник од комар, тргнува во одмазничка мисија кога неговата пријателка ќе биде силувана. Она што Ник не знае е дека силувачот е син на можен мафијашки бос. Оваа игра ќе може да ја преживее само еден...