Педесет нијанси на црна

Педесет нијанси на црна

Fifty Shades of Black

Жaнp:Комедија
Tpaeње:92 мин.
Режисер:Michael Tiddes
Улоги:Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard
« »
Кратка содржина

Со пародијата „Педесет нијанси на црна“, американскиот актер, комичар, продуцент и сценарист Марлон Вејанс навлезе во кралицата на еротската романтична драма - незапирливата сензација на „Педесет нијанси на сива“.
Ја пронајде облеката, ја врза вратоврската и ги облече чевлите на господин Блек. За време на деловното интервју ќе биде маѓепсан од срамежливата Хана, со која ќе влезе во бурна врска. За целото искуство да биде што е можно похумористично, Вејанс ќе се осврне на некои интересни светски познати фаци во филмот и ќе ве насмее до солзи...