Туѓинец

Туѓинец

The Stranger

Жaнp:Акција, Трилер
Tpaeње:86 мин.
Режисер:Robert Lieberman
Улоги:Steve Austin, Erica Cerra, Adam Beach
« »
Кратка содржина

Најдобриот агент на ФБИ ќе стане цел на напади на терористи. Тие ќе му го убијат целото семејствто, а меморијата ќе му ја избришат. Време е за одмазда, затоа што човекот без име и без сеќавања нема што да изгуби.