Месец на акциски ѕвезди на М1 ФИЛМ

Месец на акциски ѕвезди на М1 ФИЛМ


М1 ФИЛМ ви носи возбудливи денови во Месецот на акциски ѕвезди! Врвни актерски имиња, како што се Долф Лангрен, Стивен Сигал, Жан-Клод ван Дам, Стив Остин, Брус Вилис и многу други, редовно ќе ви впрскуваат доза адреналин во текот на целиот март! Ќе има сѐ и сешто – од полицајци на работ од законот, банди од подземјето, платени убијци, војни специјалци, армиски сепцијалци, професионални борци и затворски подведувачи, па сѐ до илегални пилоти. Веруваме дека нема да имате потреба да го менувате каналот. Ве очекуваат следниве наслови; 16 Блока, Крвна одмазда, Игра на смртта, Опасен човек, Кикбоксер, Во кафез, Без милост и Убиствена брзина. Ве очекуваат богати и драматични филмски минути.

Уживајте во нашата програма!

« Назад