Крвна одмазда

Крвна одмазда

Blood of Redemption

Жaнp:Акција, Криминалистички
Tpaeње:82 мин.
Режисер:Giorgio Serafini, Shawn Sourgose
Улоги:Dolph Lundgren, Billy Zane,Vinnie Jones
« »
Кратка содржина

Квин Форте живее живот на кој може да му се позавиди – голема моќ, многу пари, жена што го сака и брат што го обожава. Но, тој има и непријатели, кои ќе се погрижат една ноќ тој да загуби сѐ...