Филм изненадување

Филм изненадување


Летото е создадено за нови предизвици на М1 Филм. Од 01.08 до 31.08 Ве повикуваме летните вечери да ги поминете со премиерните филмски изненадувања. Секој ден во 22 часот!

« Назад