Тунелски cтаорци

Тунелски cтаорци

Tunnel Rats

Жaнp:Акција, Воен филм
Tpaeње:89 мин.
Режисер:Uwe Boll
Улоги:Toufeeq Adonis, Wilson Bethel, Adrian Collins
« »
Кратка содржина

За време на војната во Виетнам, американски специјалец е испратен да гони и да убие виетнамски војник. Се води борба човек на човек во бескрајните тунели во џунглата во Виетнам.