Кохерентност

Кохерентност

Coherence

Жaнp:Научна фантастика, Мистерија
Tpaeње:89 мин.
Режисер:James Ward Byrkit
Улоги:Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon
« »
Кратка содржина

Група пријатели се собираат на вечера, но кога мистериозна комета ќе помине над Земјата, тие се вовлечени во низа необјасниви настани...