Во височината

Во височината

Altitude

Жaнp:Хорор, Научна фантастика
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Kaare Andrews
Улоги:Jessica Lowndes, Julianna Guill, Ryan Donowho
« »
Кратка содржина

Откако изгубиле контрола над авионот поради мистериозен дефект, пилот-почетник и група негови пријатели се соочуваат со застрашувачка борба за живот...