Сеништен возач: Духот на одмаздата

Сеништен возач: Духот на одмаздата

Ghost Rider 2: Spirit of Vegeance

Жaнp:Акција
Tpaeње:92 мин.
Режисер:Mark Neveldine, Brian Taylor
Улоги:Nicolas Cage, Ciarán Hinds, Idris Elba
« »
Кратка содржина

Николас Кејџ е повторно во улога на Џони Блејз. Во новата визија на режисерите Марк Невелдин и Брајан Тејлор, Џони уште се бори со своето проклетство на ѓаволски ловец на глави, но ризикува да загуби сѐ кога ќе се здружи со еден опат за да спасат едно дете од самиот ѓавол... а можеби и самиот ќе успее да се ослободи од клетвата.